رم سالم نباید هیچ اروری داشته باشه . دوست من از رم داره ایراد میگیره :1. (27):
Printable View
رم سالم نباید هیچ اروری داشته باشه . دوست من از رم داره ایراد میگیره :1. (27):
سلام دوست عزیز شب بخیر ببخشید من سیستممو الانه که روشن کردم سیستمم دوباره کرش کرد دیگه نمیدونم چیکار کنم خاهشا یه راهنمایی کنید تصویر رو در پایین آپلود کردم ببینید این ارور از کجا میتونه باشه یکی هم بعدشه که تاریخش مال دو روز پیشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رم هامو چک کردم جفتشون ارور میدن با این نرم افزاره که گفتین
کسی اگه بلده خاهشا جواب بده
عزیز شما باید با یک رم دیگه تست بفرمائیدنقل قول:
تنظيمات مادربورد روبه حالت كارخونه برگردونيد و رم رو طبق نظر نيما گرامي عوض كنيد ونتيجرواعلام كنيد
دوست گرامی من به شما گفتم چکار کنید . ولی نمیدونم چرا ایراد رمهای سیستمت رو نمیخوای قبول کنی .نقل قول:
سلام به همگی به ویژه آقایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]من کاری رو که گفتین با نرمافزار memtest v5 انجام دادم مشاهده کردم که یکی از رم هام درسته و دیگری ارور ممتد میده و مشکل کرش پی در پی سیستمم رفع شد فقط مسئله دیگه ای که هست هنگام عوض کردن ویندوز سیستمم وقتی که درایور ها رو نصب می کنم به usb 3 که میرسه کرش میکنه - آیا نرم افزاری وجود داره که مادربرد رو هم تست کنه و اگه درگاهی مشکل داشته باشه رو نشون بده بعد هم یه نرم افزار قوی برای دیفراگ هارد هم اگه دوستان میدونن به من پیشنهاد بدن با یه نرم افزار تست کارت گرافیک و درگاه های یو اس بی
رم رو عوض کردید ؟
مدلشونو نه فقط رمی که مشکل داشت رو در آوردم که اگر نرم افزار پیشنهادی شما نبود فک نمی کنم بتونستم رم مشکل دار رو شناسایی کنم حالا فقط زمانی که درایور هامو که بعد از تعویض ویندوز انجام میدم با کرش usb3 hub مواجه میشم که این مشکلم رفع بشه دیگه سیستمم مشکلی نخواهد داشت و سپاسگذار شما هستم پیشاپیش بابت راهنمایی برادرانتان :love:
دوست گرامی . کدام درایور رو نصب میکنی ؟ ویندوزت فعلی چیست ؟
موقع نصب درایور اینتل یا etron ?